Rundvisning og ølsmagning på Penyllan Bryggeri

Besøg det lille bryggeri i Tejn, hvor der både brygges både IPA, porter, pilsner og meget andet – inklusiv  vildgærede øl der lagres på træfade, som et af de eneste steder i Danmark.

Man bliver vist rundt i hele bryggeriet af bryggeren selv og smager forskellige øl fra de 24 haner i bryggeriets bar. Det er også muligt at smage på det “grønne øl” lige fra tanken. Det er et bryggeri som du aldrig har set det før!

Efter rundvisningen er der er der åbent i baren eller det er muligt at købe flasker med hjem.

For dem der er nysgerrige, men  vil have noget andet end øl, er der forskellige vine, Bornholmermost, cider og sodavand.

Rundvisningen foregår fra Kl 16.00 – 17.00 flg. dage:

Mandag d. 26/6

Tirsdag d. 27/6

Reservation er ikke nødvendigt. Bare kom forbi og køb en billet til rundvisningen på bryggeret.

Pris: 125 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere om Bornhoms Madfestival her…

Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival inviterer igen i år på unikke bornholmske madoplevelser i dagene fra den 25. – 27. juni 2023, denne gang i bæredygtighedens tegn.

Her har du mulighed for at komme helt tæt på det bornholmske madlandskab og opleve alt fra spændende debatter, lækre smagsprøver, eller hvad med en tur i marken med med en “Imarksætter”. Alt sammen med fokus på, hvordan der tænkes grønnere og mere bæredygtigt hos de lokale producenter.

 

Sol over Gudhjem

Der er god grund til at komme i god tid, hvis du er interesseret i unikke madoplevelser, for de bornholmske fødevarer spiller en vigtig rolle på menukortet allerede fra lørdagen den 24. juni, når Danmarks største kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem går løs på havnen i Gudhjem.

En kæmpe event, hvor nogle af Danmarks bedste kokke dyster mod hinanden – og naturligvis benyttes der også gode bornholmske råvarer. Du kan altså forvente 4 dage med madevents i særklasse.

Bliv klogere og smag på bæredygtige madoplevelser

I dagene fra den 25.-27. juni vil der over hele øen, være en række dygtige fødevareaktører, der byder indenfor til events med fokus på bæredygtige madoplevelser. Alle er velkomne. Kulinarisk Ø er for både nysgerrige og nørder, børn og voksne, herboende og tilrejsende.

Der er noget for enhver smag. Madfestivalen er lige så farverig som det bornholmske fødevarelandskab.

Du kan se de spændende og velsmagende tilbud, som Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival byder på herunder og hele programmet kan også hentes som pdf her → Program Kulinarisk Ø – Madfestival 2023