Rundvisning og ølsmagning på Penyllan Bryggeri

Besøg bryggeriet hvor der både brygges IPA, porter og pilsner men også vildgærede øl der lagres på træfade. Se vores tøndelager, smag på tankene og snak med bryggeren. Det er et bryggeri som du aldrig har set det før.

Kl 14.00 – 15.00

Onsdag d. 22/7

Torsdag d. 23/7

Fredag d. 24/7

Reservation er ikke nødvendigt. Bare kom forbi og køb en billet til rundvisningen på bryggeret. 

Pris: 100 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere om Bornhoms Madfestival her…

Få madoplevelser i særklasse i dagene 21. – 24. juli 2020, når KULINARISK Ø – Bornholms Madfestival løber af stablen. En lang række bornholmske madaktører åbner dørene for dig. Du kan møde fiskeren, landmanden og fødevareproducenten, og besøge gårdbutikken og det gode spisested. Dine madoplevelser venter lige om hjørnet.

Bornholm er et sprudlende knopskyderi af madoplevelser. Nye producenter og nye spisesteder kommer hele tiden til og supplerer et i forvejen mangfoldigt og spændende fødevarelandskab. Hele solskinsøen er festivalplads, når KULINARISK Ø – Bornholms madfestival 2020 fra tirsdag, den 21. juli til fredag, den 24. juli finder sted for anden gang.

En lang række bornholmske madaktører åbner dørene for dig. Du kan møde fiskeren, landmanden og fødevareproducenten, og besøge gårdbutikken og det gode spisested. Dine madoplevelser venter lige om hjørnet.

Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival har oplevelser til alle, som elsker mad. Store som små. Der er både gratis oplevelser, og madarrangementer mod betaling, fordelt med rund hånd over hele øen.

I eventkalenderen kan du se mere om en lang række spændende og velsmagende tilbud, som Kulinarisk Ø – Bornholms madfestival byder på. Der er alt fra 15 slags æblemost fra de unge cirkusfolk, midsommer med asparges, jordbær og nattergalesang, middag på kajen, mormorkaffe med hjemmebag og meget, meget mere. Du finder helt sikkert noget, der sætter gang i både fantasien og mundvandet – rigtig god jagt og fornøjelse.